Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Den kreativa processen

Jo. Jag ska alltså skriva en ny bok.

Jag har lämnat in ett manus idag, faktiskt.

Tyvärr är det lite försenat. Och inte riktigt färdigt. Eftersom jag har varit lite upptagen med att spela Football Manager de senaste veckorna. Dessutom skickade jag mejlet med manuset till min redaktör imorse men glömde att attacha själva manuset.

Annons

Jag fick reda på det nu, eftersom jag skickade ett sms till honom och påpekade det. Och han skickade ett sms tillbaka och berättade att det inte gjorde något, eftersom han ändå inte kollat sin mejl på hela dagen eftersom han har tittat på Veronica Mars.

Jag förstår givetvis att ingen av den här informationen på något sätt är det minsta betydelsefull för någon enda människa i hela världen.

Men mitt bokförlag har sagt att de tänker släppa den här boken i september. Så om den skulle bli försenad i ett par månader eller några år eller så, då vill jag i alla fall inte att ni kommer och säger att jag inte varnade för det i god tid.

Dela (75)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar