Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Den som väntar på nåt högljutt

Ja, bloggen uppdateras ju med högst regelbunden oregelbundhet just för tillfället. Men vi ska alltså få vårt andra barn här ganska snart. Eller, ja. Jag ska få. Min fru ska sköta själva födseln. Jag kommer mest stå bredvid och komma med bra förslag och bråka med sköterskan när jag försöker läsa Twitter. Som förra gången.

Annons

Hur som helst går det åt rätt mycket tid just nu åt att så att säga göra hela familjen mentalt förberedd för tillökningen. Vilket jag gör genom att äta mycket kryddfria snacks och ta sjukt långa tupplurar mitt på dagen. Min fru ägnar mer tid åt att köpa helt ofattbara mängder Alvedon och bygga ihop Ikea-möbler.

Vi minns väldigt olika saker av spädbarnsåldern.

Dela (3)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar