Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Det äktenskapliga förtroendet

 |  Publicerad 2014-03-16 19:50  |  Lästid: 1 minut

God vän: (Någonstans mitt i en gottrådlavin inför vår resa) Och så kom ihåg att man måste dricksa på allt! Det är inte som i Sverige, så lägg på 15% på taxiresor och 20% på restaurangnotor. Och om ni får väskorna uppburna på hotellet så dricksar man per väska!

Min fru: Okej. Hur gör man med medpassagerare på flygplanet då?

God vän: Hur menar du?

Min fru: När Fredrik till exempel öppnar en läsk som har legat och rullat runt på golvet. Räknar man ekonomisk ersättning per passagerare då eller delar man ut en klumpsumma?

Jag: En gång, har det hänt. EN. GÅNG!

Min fru: Det hände senast i fredags.

Jag: EN. GÅNG. DEN. HÄR. HELGEN. JA!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2014-03-16 20:15