Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Det är inte det att jag gnäller här. Inte alls.

 |  Publicerad 2013-12-01 09:45  |  Lästid: < 1 minut

Jo. Jag är på alla sätt medveten om att det finns folk som har värre utmaningar i sin vardag.

Jag är inte dum i huvudet.

Men båda barnen är förkylda. Och båda två envisades med att sova i vår säng inatt. Så nu är jag också förkyld. Och eftersom barn i allmänhet sover med rörelsemönstret av Hypno-Disc i Robot Wars fick jag dessutom sova i en vinkel som de kritade linjerna efter någon som har blivit vänsterarmsamputerad och utkastad genom ett hotellfönster i ett av de första avsnitten av CSI innan de fick ordentlig budget.

Så nu har jag nackspärr och det gör faktiskt svinont att nysa när man har nackspärr.

Och ja, jag fattar att man k-a-n ha större problem, i ett större kosmiskt perspektiv och allt sånt skit. Jag kräver inte att någon ska starta ett frikkin 90-konto för min skull här. Sluta säg att jag ”spelar martyr”. Det gör jag fan inte.

Jag säger bara att när ni upptäcker att förskolekatten har trillat ner ur sängen under natten och ni allihop helt plötsligt börjar oroa er för att den ”kan ha gjort illa sig” så kan vi kanske försöka hålla fokus på VEM SOM HAR DE VERKLIGA PROBLEMEN I DEN HÄR FAMILJEN EGENTLIGEN!

DSC_068927
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-12-01 09:50