Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Det är vad jag tänker mig att Dr Quinn hade gjort

Alltså. Vi var på Ikea idag. Och jag hoppas att ni efter alla dessa år är lika införstådda med deras affärsmodell som jag och alla andra normala människor är. Man åker hem med ett platt paket, och sen förväntas det att man monterar innehållet själv.

Annons

Exakt.

Så när min fru och jag kommer hem idag och vi har köpt den där vegetariska fryspizzan som de har i den lilla affären bredvid korvståndet, då är ju inte den färdig. Alla vet det. Så därför måste man själv lägga på extra ost, vitlök, salami, bacon, oxfilé, chilikorv, rökt skinka, lufttorkad skinka, parmaskinka, helt vanlig skinka, bearnaisesås och alla andra standardpizzaingredienser innan den är färdig att ätas.

Och nu säger min fru, som vanligt, att jag har ”förstört” pizzan.

Jag föredrar faktiskt den lite mer upplyftande termen ”botat”.

Dela (50)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar