Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Det är vad jag tänker mig att Dr Quinn hade gjort

 |  Publicerad 2012-11-02 19:33  |  Lästid: < 1 minut

Alltså. Vi var på Ikea idag. Och jag hoppas att ni efter alla dessa år är lika införstådda med deras affärsmodell som jag och alla andra normala människor är. Man åker hem med ett platt paket, och sen förväntas det att man monterar innehållet själv.

Exakt.

Så när min fru och jag kommer hem idag och vi har köpt den där vegetariska fryspizzan som de har i den lilla affären bredvid korvståndet, då är ju inte den färdig. Alla vet det. Så därför måste man själv lägga på extra ost, vitlök, salami, bacon, oxfilé, chilikorv, rökt skinka, lufttorkad skinka, parmaskinka, helt vanlig skinka, bearnaisesås och alla andra standardpizzaingredienser innan den är färdig att ätas.

Och nu säger min fru, som vanligt, att jag har ”förstört” pizzan.

Jag föredrar faktiskt den lite mer upplyftande termen ”botat”.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar