Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Det fanns en kurva på en bana i Forza Motorsport 3 på Xbox 360 som var EXAKT så här och jag hade fan EXAKT samma problem då

Jo. Min vän N och jag har ju bytt kontor. Tillsammans med varandra. Inte med varandra. En missuppfattning som enligt vad jag förstår har spridit sig exakt ingenting alls på internet den senaste tiden. Men hur som helst. Här är vi nu.

Annons

Jag är ju inte så speciellt jättebra på att hantera det här med förändringar. Det har eventuellt framgått här då och då. Jag tycker möjligtvis inte själv att tillståndet tar sig så värst dramatiska uttrycksformer mer än att jag ogillar att resa och ogärna provar nya pizzor, men min fru hävdar att när de möblerade om på vår lokala Ica-butik hemma i Solna för något år sedan så var hon tvungen att göra de där testerna från tv-reklamen för att vara säker på att jag inte hade fått en stroke. Så det fanns väl möjligen anledning för delar av min omgivning att oroa sig över hur det här med nytt kontor skulle arta sig.

Det visar sig att det har artat sig alldeles utomordentligt, faktiskt. Jag slängde tre flyttlådor med skräp eftersom min vän N tvingade mig. Eller, ja. En låda skräp och två lådor sladd, om man ska vara petig. Och de två lådorna sladd har jag väl egentligen inhyst hos en av kontorsgrannarna i utbyte mot två påsar godis. Och den där lådan skräp har jag väl egentligen mer förflyttat till en liten vagn som jag fick låna av en av receptionisterna. Så det är väl mer så att jag inte har slängt så mycket alls utan mer omfördelat det till två lådor sladd i ett kontor som inte är mitt och en vagn med skräp härinne.

Men bortsett från det.

Jag tror att det kan bli bra det här.

Mitt enda problem just nu är att jag när jag ska ut från kontoret oundvikligen krockar med någon sorts palm. Det låter kanske inte som ett problem om man betraktar världsalltet lite mer filosofiskt, det gör det kanske inte, men det börjar seriöst fucka med min mojo.

Precis utanför vårt kontor har vi nämligen en vägg, som är aningen längre än väggen på vårt kontor, vilket gör att jag på vägen ut från kontoret till kaffemaskinen måste passera en slags snävt vinklad omvänd S-kurva. Och mitt i den står den här sortens palm.

Jag har gått rakt in i den ett halvt dussin gånger nu. Och alla andra gånger har den liksom rivit mig på armen. Om det här fortsätter kommer jag få jobba i såna där kläder som folk som tränar polishundar har.

Nänä.

Visst.

Det är kanske inte ett jättestort problem. Det är det kanske inte.

Men ni har läst hela det här blogginlägget. Ni lever fan inte så jävla komplicerade liv ni heller.

Sorts palm.

Dela (33)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar