Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Det här är inte reklam. Det är samhällsinformation. (Fast det är mest reklam.)

 |  Publicerad 2013-09-25 08:30  |  Lästid: 2 minuter

Jo, det är alltså bokmässa i Göteborg i helgen. Jag tänkte bara påminna om att om någon av er råkar vara där och av en eller annan anledning inte hittar till det ni egentligen vill titta på så sitter jag i Månpockets monter på fredag från klockan 14 och i Bonniers monter på lördag från klockan 11. (Eller, ja, eventuellt ska jag tydligen svara på någon sorts frågor på någon sorts scen vid Bonniers monter klockan 11 på lördag, så jag antar att signeringen börjar nedanför scenen efter det. Jag ska försöka hålla mig kortfattad. Det ska säkert inte bli några problem. Eller, ja. Det blir det säkert. Men min agent har lovat att avbryta mig efter en kvart eller så i alla fall genom att kasta ett spår av cashewnötter som leder till min signeringsstol.)

Jag kommer ha keps. Säkert hörlurar. Eftersom folk gör mig nervös och är det något det inte är direkt brist på i anslutning till Bokmässan så är det folk. Men om någon av er ser mig vandra runt lite planlöst i riktning mot serietidningsavdelningen och känner att ni har något som ni skulle vilja att jag sänker andrahandsvärdet på genom att skriva mitt namn i så går det givetvis bra att knacka mig försiktigt på axeln och peka pedagogiskt.

Det var bara det.

Om någon av er skulle råka bo i Stockholm och vill ha ett signerat ex av ”Min mormor hälsar och säger förlåt” och tycker att Göteborg verkar vara en omväg så har Akademibokhandeln på Odenplan tjugo ex eller så. Hälften med ritad wors i och hälften utan, lite beroende på preferens. Det går bra att fråga efter dem i kassan.

Skulle någon av er råka bo någon annanstans i Sverige (förutom Västerås, dit jag åker i slutet av oktober, och Helsingborg, dit jag åker i början av december) och assisterad av vad jag faktiskt bara kan beskriva som ett spektakulärt tveksamt omdöme trots allt skulle vilja ha ett signerat ex av samma bok (jag menar allvar med andrahandsvärdet) så får ni gärna skriva ”JAG VILL HA” i kommentarsfältet här nedanför. Så ska jag försöka få förlaget och någon mer eller mindre diffus internethandlare att styra upp någon form av lösning för det.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar