Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Det här är inte viktigt

Men man har en husläkare av en anledning. Jag står fast vid det. Jag ligger här och är jättesjuk. Jag kanske har fått mördarinfluensa från förskolan, jag kanske har fått pollenallergi. Inget vet. Det är samma symptom.

Annons

Det är liksom precis därför jag ringer min husläkare. För att jag ska veta VARFÖR det är synd om mig. Det är fruktansvärt förvirrande för hela familjen när vi inte vet varför det är synd om mig. Det kan ju vara vad som helst nu. Man kan inte leva på det sättet.

Så då ringer man sin husläkare. Och då måste man fan kunna begära lite entusiasm. Kalla in mig och ta prover och gå runt på sjukhuset stödd på käpp och dra upp lite 3D-animationer av magsäcken och svär åt sköterskorna och kom tillbaka och ge mig en DIAGNOS.

Säg inte ”avvakta ett par dagar”. Jag betalar faktiskt skatt. Jag tänker inte avvakta ett par dagar för då kanske det redan är för sent.

Pollenallergi och mördarinfluensa är två heeelt olika sorters tröstätande.

Självmedicinering kan vara livshotande när man är så bra på det som jag.

TA MIG PÅ ALLVAR SJUKVÅRDEN!

Skicka åtminstone hit någon som kan hämta min mjuka filt för min fru svarar inte när jag ropar längre.

Dela (68)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar