Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Det jävla förmynderisamhället

Jag är inte snarstucken. Det är jag faktiskt verkligen inte. Och man skulle säkert kunna ta det här som en ”komplimang”. Som min fru gör när hon får visa leg på Systemet. Absolut.

Jag är inte känslig.

Men vi stod i leksaksbutiken och hon i kassan tittade på min treårige son och sedan på mig och precis innan hon slog in det i kassaapparaten så vände hon sig till mig och log vänligt och ursäktade sig och sa: ”Förlåt, men du är medveten om att det här Batman-Legot rekommenderas från 7 år, va?”.

Annons

Och då svarade jag: ”jag är 32”.

Och då skrattade hon.

Som om det var ett skämt.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar