Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Det kommer gå rykten om att det här gick till på ett helt annat sätt

 |  Publicerad 2014-08-24 19:19  |  Lästid: < 1 minut

Men lita inte på dem.

Expediten i affären som jag köpte strumpor i idag reagerade INTE som om hon ”övervägde att ringa efter väktaren”. Det är ett rent påhitt. Expediten tyckte i själva verket att jag ställde oerhört genomtänkta och extremt väl researchade frågor. Visst, vissa här icke namngivna delar av min närmaste familj kommer nu i efterhand försöka sprida lögner om att expediten skulle ha insinuerat att jag inte var riktigt klok när jag frågade efter ett par strumpor med bra ”uppsugningsförmåga”, och expediten frågade ”du menar för svett?”, och jag svarade ”nej det är rätt lugnt men jag tänker mer för mjölkprodukter och köttfärssås och sådär”.

Vissa här icke namngivna delar av min närmaste familj kommer försöka hävda att det var en konstig fråga. Det var det inte. Expediten förstod precis vad jag menade. Expediten hade själv barn.

Alla som har barn vet att strumpor bara är två fotstyrda disktrasor.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar