Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Det som funkar funkar. Faktiskt.

 |  Publicerad 2014-01-21 20:43  |  Lästid: 1 minut

Visst. Man kan ha åsikter om tillvägagångssättet, det respekterar jag. Jag respekterar alla åsikter.

Men låt oss hålla oss till fakta här: Förut gick min fru alltid ifrån mig på Ica Maxi. Jag stannade för att botanisera lite vid jordnötssmörshyllan i lugn och ro, och då dröjde det max trettio sekunder innan hon suckade och tog vagnen och gick i förväg. Och när jag upptäckte att hon var borta så svarade hon inte i sin telefon och sen fick jag irra runt i hela butiken aslänge innan jag hittade henne.

Så nu har jag slutat med det, och varje gång vi tappar bort varandra så står jag istället helt stilla och sjunger Tom Jones ”What’s new pussycat?” högre och högre tills hon hittar mig.

Och nu går hon aldrig ifrån mig på Ica Maxi längre.

Man kan ha åsikter om det, och det respekterar jag. Men jag löste problemet. För jag är en problemlösare.

Och, oavsett vad ni hör folk säga, en utmärkt sångare.

Dela på Facebook
Tweeta