Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Ditt och mitt. En grundkurs.

Som framgick av blogginlägget från gårdagen var det ju alltså tänkt att jag skulle hjälpa min vän N att flytta alla hans böcker från vårt gamla kontor till det nya. Man kan väl, såhär lite i efterhand, eventuellt tillstå att jag inte per definition så mycket ”hjälpte” min vän N att göra det som jag ”inte alls gjorde det”. Så kan man väl sammanfatta det.

Annons

Det visade sig att jag hade glömt byta däck på bilen. Och glömt lämna min deklaration. Ni vet hur det är.

Som kompensation för detta sket följaktligen min vän N, som möjligen framgick av blogginlägget strax före det här, i att flytta mina grejer under morgonen då han flyttade sina egna. Varpå han, när jag kom till kontoret och vi hade pratat färdigt om armborst, noga bad mig att betrakta det nya kontoret och att begrunda att det ”aldrig kommer vara mer trivsamt här än innan du flyttar in din skit”.

Jag tyckte att det var orättvist.

Varpå min vän N släpade med mig till vårt gamla kontor och visade mig hur det såg ut nu när alla hans saker var utflyttade och enbart mina saker återstod.

Jag tog en bild.

Min vän N påstår att det är fusk att jag tog den när jag redan hade flyttat ut 75 procent av min skit.

Vilket givetvis är helt och hållet en lögn.

Jag hade kanske flyttat ut max hälften.

Resten av grejerna tänker jag klandra Håkan för.

Speciellt sladdarna och Burger King-påsarna är fan classic Håkan.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar