Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Do the math

Alltså.

Jag fick en kommentar från ”Matteläraren”.

Och efter att ha tänkt ganska länge på hur jag känner för det här så tänker jag att jag känner så här för det här:

Skrmavbild 2015-02-08 kl. 19.24.42

Skrmavbild 2015-02-08 kl. 19.24.04

Först blev jag glad. För att någon sa att jag inte hade fel.

Annons

Och sen fick jag lite ont i huvudet. Eftersom jag inte fattar hur jag inte hade fel.

Men sen blev jag glad igen, för att jag tänkte att jag skulle visa det här för min vän N och skrika ”HA!” och så skulle han bli tvungen att erkänna att jag inte hade fel.

Men sen kom jag på att min vän N kanske i så fall hade tittat väldigt allvarligt på mig och sagt ”förklara det här för mig”. Och då hade jag pekat på kommentaren från matteläraren som förklarade det här. Och då hade min vän N skakat väldigt långsamt på huvudet och satt sitt pekfinger väldigt nära mitt bröst och sagt: ”Nej, jag vill att d-u förklarar det här för mig.” För det är sån han är. Och då hade jag blivit tvungen att försöka förstå exakt hur i helvete golvytan i två rum kan vara olika stora om den totala vägglängden är densamma (FÖR DET GÅR FÖR HELVETE INTE OCH ALLA FATTAR DET) och då hade jag förmodligen fått ont i huvudet igen.

Och precis nu slog det mig att det kanske var exakt det här som min vän N hade planerat hela tiden.

För det är sånt han gör.

Nu har jag ont i huvudet.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar