Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Don’t call it a comeback

 |  Publicerad 2013-02-21 18:46  |  Lästid: 2 minuter

Jo. Som några av er lite mer rutinerade bloggläsare händelsevis kanske kan dra er till minnes så brukade vi ju i bloggtidens begynnelse sysselsätta oss med något som kallades ”Bloggfika” här på bloggen. Vilket som koncept ju bara, i all sin enkelhet, gick ut på att en engagerad grupp läsare på frivilligbasis träffades i bloggens kommentarsfält varje torsdag vid 20.00 och diskuterade ingenting särskilt alls. Lite som chattande funkade på den där tiden runt 90-talets mitt när internet fortfarande var fullt av regnbågsfärgade enhörningar och alla var sams med varandra hela tiden.

Och jo, för att komma lite till saken här så försvann aldrig bloggfikat. Det flyttade bara hemifrån. Det fanns en ganska lång rad tekniska anledningar till det som vi väl inte behöver härja igenom här en gång till (lite för att det är tråkigt och lite för att jag inte, ni vet, fattar) men bloggens vän TexasSwede byggde ett eget hus till Bloggfikat på en egen webbadress i ett jättetrevligt område med bra kommunikationer och härliga grönområden fast ändå med stadens puls runt knuten. Och så började alla hänga där istället.

Så jag tänkte bara nämna det här lite kort och okomplicerat, att om några av er läsare har en sån där kväll ikväll där det helt enkelt inte är något bra på internet och ni känner för att bara prata lite om ingenting särskilt alls med människor som ni inte har någonting gemensamt med mer än att de också på oklara grunder läser den här bloggen på regelbunden basis, då är ni alltid välkomna dit.

20.00 ikväll (och alla andra torsdagar). På http://bloggfika.net/

Det var bara det.

Hepp hepp.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-02-21 18:47