Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Du kan vara seriös.

Om någon av er befinner er i Göteborg, och går förbi en av tidningen Faktums gatuförsäljare (gör det, även om ni inte gör det, himla bra tidning för en himla bra grej), så kan det vara praktiskt att veta (eller, praktiskt och praktiskt, det kan i alla fall vara en varning ifall ni går igenom en sån där period när ni är lite trötta på mig och kanske känner att ni och jag behöver en paus) att det i deras senaste nummer tydligen finns en kort intervju med mig om boksläppen.

Annons

Mitt bokförlag har i alla fall mejlat mig idag och föreslagit att vi kanske skulle sätta oss ner för ett kort samtal kring ”medieträning”.

 

Dela (5)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar