Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Du kan vara. Vad det nu är.

Idag fick min son frågan om han hade bytt bort sin pappa mot en Skylander om han hade fått chansen.

Min son tänkte efter en väldigt lång stund. Sedan tittade han på mig som om han liksom utvärderade mig. Sedan tittade han på personen som hade ställt frågan och svarade: ”Alltså, bara om det var mot Swarm OCH Tree Rex.” Och sedan tittade min son på mig igen och nickade uppmuntrande, som om det här borde göra mig svintacksam.

Annons

Jag kommer behöva googla den här skiten hela natten för att få veta om jag borde vara kränkt eller inte.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar