Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Dubbelkolla aldrig en bra story

Den på alla sätt förträffligt påpasslige läsaren Josefin uppdaterade igår Wikipedias minst samhällsnyttiga artikel till att även omfatta information om mina meriter i Football Manager.

Informationen raderades tyvärr av någon slags redaktionell resurs med en uppenbart ohälsosamt intim relation till sanningen tidigt under morgonen.

Annons

Varpå Josefins själsfrände/partner in crime/sister from another mister Line dessbättre prompt styrde upp den virtuella skutan och visade var bluteoothskåpet skulle stå:

Det är förstås högst sannolikt att Wikipedias redaktionella resurser inom kort kommer vara på detta som en lättklädd helsingborgare på en bardisk efter fyra tequilas och Mr Jones i högtalarsystemet.

Och jag vill ju inte vara den som på något sätt uppviglar någon, eller så.

Givetvis inte.

Men lite spontant saknar jag referenser till att jag föddes 1518 i Glenfinnan, Skottland och ofta kan påträffas i parkeringsgarage klädd i trenchcoat och svärd.

Alternativt att mitt fullständiga namn är Carl Fredrik Scooby Sydväst Bajsmagnet Backman och att jag är intendent på norra Europas mest prominenta luftgitarrsmuseum.

Eller, ja. Vad fan. Jag är inte kräsen.

Överraska mig.

Dela (2)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar