Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Dubbelkolla aldrig en bra story

 |  Publicerad 2013-07-22 22:57  |  Lästid: < 1 minut

Den på alla sätt förträffligt påpasslige läsaren Josefin uppdaterade igår Wikipedias minst samhällsnyttiga artikel till att även omfatta information om mina meriter i Football Manager.

Informationen raderades tyvärr av någon slags redaktionell resurs med en uppenbart ohälsosamt intim relation till sanningen tidigt under morgonen.

Varpå Josefins själsfrände/partner in crime/sister from another mister Line dessbättre prompt styrde upp den virtuella skutan och visade var bluteoothskåpet skulle stå:

Det är förstås högst sannolikt att Wikipedias redaktionella resurser inom kort kommer vara på detta som en lättklädd helsingborgare på en bardisk efter fyra tequilas och Mr Jones i högtalarsystemet.

Och jag vill ju inte vara den som på något sätt uppviglar någon, eller så.

Givetvis inte.

Men lite spontant saknar jag referenser till att jag föddes 1518 i Glenfinnan, Skottland och ofta kan påträffas i parkeringsgarage klädd i trenchcoat och svärd.

Alternativt att mitt fullständiga namn är Carl Fredrik Scooby Sydväst Bajsmagnet Backman och att jag är intendent på norra Europas mest prominenta luftgitarrsmuseum.

Eller, ja. Vad fan. Jag är inte kräsen.

Överraska mig.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar