Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Elvan

Viktig information: Det här är inte de elva fotbollsspelare jag nödvändigtvis tycker är bäst. Det är de elva spelare jag tycker bäst om. Antingen begriper ni den skillnaden. Eller så är ni min fru.

Elvan fogades dessutom ihop på ren instinkt, eftersom min fru tror att ”det är väl bara att säga några” är ett civiliserat sätt att angripa den här problematiken, och vägrar begripa att såna här listor egentligen kräver veckor av ältande och sömnlösa nätter och ceremoniella förfaranden som får kardinalkollegiets val av ny påve att framstå som om de är ute för att köpa lite naturgodis och nya numret av Cosmopolitan för att ha någon som helst relevans.

Annons

Elvan kan alltså komma att revideras i efterhand. Den kan innehålla allvarliga felaktigheter. Flera av er kommer säkert till exempel uppmärksamma antalet Manchester United-spelare, och tycka att det är gravt felaktigt. Och då kan jag verkligen vara beredd att hålla med er.
Jag var också extremt skeptisk till att inte ta med Paul Scholes.

Bilderna är framgooglade av min fru. Den diskussionen får ni fan ta med henne.


Buffon


Vidic.


Ferdinand.


Stam.


Puyol


Gattuso


Keane


Jones


Cantona


Zlatan


Rooney


Dela (36)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar