Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

En annan grej

 |  Publicerad 2014-05-20 11:42  |  Lästid: < 1 minut

Jag vet att det finns flera läsare av den här bloggen som på ett eller annat sätt har anknytning till Balkan, jag har ganska många människor i min vänskapskrets som har det också. Jag behöver givetvis inte berätta för varken er eller någon annan hur fruktansvärt hårt översvämningarna i Serbien och Bosnien-Hercegovina har slagit mot befolkningen där.

Så den här bloggen kommer förstås precis som vanligt alldeles strax återgå till att jag skriver dumma ordvitsar eller försöker göra reklam för mina böcker, men om ni vill ta några ögonblick först att överväga att skänka pengar till exempelvis Röda Korsets arbete i de krisdrabbade regionerna vore det fint. Hjälpen behövs akut.

Om någon av er vill göra reklam för andra organisationer eller insamlingar i området just nu får ni gärna göra det i kommentarsfältet.

Tack.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar