Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

En diskussion om en diskussion

Som de mer uppmärksamt lagda av er märkte så lades det ju, precis som varje onsdag, upp en krönika här på bloggen idag.

Den renderade viss debatt i kommentarsfältet. Vilket renderade viss debatt i kommentarsfältet om debatten i kommentarsfältet.

Annons

Det finns de som tycker att krönikorna är bra, och det finns de som tycker att de är mindre bra. Det finns de som tycker att jag är en idiot, och de som tycker att jag är en marginellt mindre idiot. Och så måste det förstås få vara. Jag har svårt att tänka mig att vi kan göra på något annat sätt.

Jag blir själv oerhört skeptisk till människor som alltid tycker som jag, så jag kan känna att det är lite uppfriskande att vi då och då på onsdagarna faktiskt får en diskussion och lite yviga gester i kommentarsfältet också. Att det inte alltid bara är jag som härjar, liksom.

Men jag förstår att några av er eventuellt inte håller med, och tycker att det så att säga förstör den trevliga stämning som i övrigt (trots mig, inte tack vare mig, ska väl tilläggas) faktiskt ligger som en varm filt över hela den här bloggen i form av kloka, glada människor som skriver begåvade, vänliga saker till varandra.

Och hej, jag älskar också den där filten. Den där filten är det absolut bästa med den här bloggen. Jag är bara killen som skriver om kritor.

Men jag är ju en bitvis rätt stökig person också. Ni vet det. Låt oss inte hymla med detta. Ibland härjar jag om saker och folk härjar tillbaka och så gapar vi lite på varandra, och så länge man gör det i en rimlig ton och utan personangrepp och försöker sansa sig så…fan…jag gillar ju det. När vi inte alltid är överens om precis exakt allt.

Jag tror att ni vet att jag har gjort allt jag har kunnat för att inte vara rädd för starka människor med starka åsikter. Jag gifte mig med den starkaste jag har mött i hela mitt liv.

Men jag vill veta vad ni tycker nu. För det här är ju, som vi har kommit överens om, möjligen min blogg men faktiskt ert kommentarsfält.

Ska jag fortsätta lägga upp krönikorna på bloggen? Är det okej att vi en gång i veckan kanske råkar få igång en liten diskussion? Kan vi hålla det på en rimlig nivå utan att folk blir osams på riktigt?

Eller?

Kan vi ha en diskussion om denna diskussion?

Berätta hur ni känner.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar