Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

En fru som heter Ove

Till livsmedelsbutikskedjan Coop.

Alltså. Jag säger inte att min fru är en medelålders svensk man.

Inte alls.

Men, ja ni vet.

Frågor som ”får man ens göra så här Fredrik? Är det ens LAGLIGT!?” har figurerat. Det har de ju.

Annons

Konstateranden som ”JAHA! Men rätt ska väl ändå vara RÄTT!” har förekommit. Och följdfrågor av typen ”Eller? Va? Ska det inte det eller??? Ska inte RÄTT VARA RÄTT?” har ställts med krav på omedelbar respons av samtliga närvarande.

Värdeomdömen som ”jävla banditer!” har använts.

Så. Alltså.

Jag säger inte att min fru är en medelålders svensk man.

Inte alls.

Men hon är väldigt förtjust i stora blåbär. Och det står ju faktiskt ”extra stora blåbär” på förpackningen. Det gör det ju. Och då finns det väl onekligen en viss rimlighet i att a-l-l-a blåbären i förpackningen är stora. Det gör det kanske.

Så…ja ni vet.

Jag säger inte att min fru är…ja ni vet.

Men jag kan inte garantera att inte någon kommer ringa någons huvudkontor och kräva att få tala med någons chef på måndag.

Det kan jag inte.

And then this någon will be sorry.

Ska. Det. Vara. Så. Här. Va?

Dela (7)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar