Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

En gång. Jag trampade av hennes sko EN gång!

Vår son, ett år och tre månader, står och studsar upp och ner framför teven. När han hör musik börjar han försiktigt röra sig i sidled, ett steg åt höger, sedan ett steg åt vänster, sedan ett steg åt höger igen.

Annons

Jag: (Skrattar) Det där är ju fantastiskt! Det ser ut som den där dansen man gjorde på mellanstadiediscot!

(Tystnad. Min fru tittar på mig och höjer på ögonbrynen.)

Jag: (Harklar mig) Eller…du vet…så som jag dansade på vårt bröllop.

(Tystnad. Min fru skakar långsamt på huvudet.)

Jag: (Tittar på vår son, tittar på min fru, sväljer kort.) Du tycker att han dansar bättre än jag, eller hur?

Min fru: (Tittar ner i golvet)

Jag: Jag ser ju på dig att det är det du tycker!

(Tystnad. Min fru tittar åt ett annat håll.)

Jag: Han har precis lärt sig GÅ!!!

Min fru: (Rycker på axlarna, suckar.) Säg så här älskling: Han har i alla fall dansat i fem minuter nu, och inte trampat av mig mina nya skor en enda gång. Du får själv avgöra vad du tycker att det betyder.

Dela (4)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar