Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

En massa bra bloggläsare för en bra grej

Okej, hörrni. Jag är VÄLDIGT glad över att så många av er har skänkt pengar under dagen idag. Jag kommer inte hinna svara på alla mejl, men jag ska skicka ut så många böcker jag bara kan. Jag hoppas att ni som tyvärr blir utan känner att det var en bra grej ändå.

Annons

Och hittills är det ÅTTA personer som har skänkt 1500 spänn eller mer. En bor i Gävle. En i Malmö. En i Finland…

Så, ja. Förutsatt att detta inte ska bli en höst helt utan blogginlägg från min sida för att jag bara sitter och dricker Red Bull i Hyundaien upp och ner längs östkusten härifrån till jul så måste jag nog dra i bromsen för hembesöken nu, eller åtminstone tala om att ni som från och med nu skänker 1500 kronor kanske får vänta ett par månader innan jag dyker upp. Jag hoppas att ni förlåter mig för det.

Och väldigt, väldigt, väldigt fint av er allihop som ställde upp, oavsett belopp. Läkare Utan Gränser hälsar och tackar. Håll dem gärna i åtanke även nästa månad, de kan göra väldigt mycket även med väldigt små donationer.

Nu ska jag kolla Google maps och lista ut hur man tar sig till Finland.

Dela (7)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar