Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Endorfiner gör kanske mig känslosam. Det är kanske inget brott. Ni kanske ska skita lite i mina endorfiner för de är kanske personliga. Ni kanske ska respektera folks personliga endorfiner. Era skitstövlar.

 |  Publicerad 2015-01-06 20:49  |  Lästid: 2 minuter

Jag: Det finns väl ett namn?

Fru: Finns det en poäng med den här historien?

Jag: Ja! Att det borde finnas såna runt löpbanden på gymmet!

Fru: (Suckar på ett sätt som faktiskt skulle ha fått mig att känna mig lite dum om jag hade varit en lite känslig person) Vänta nu så ska vi se om jag har förstått dig rätt: Det här skynket som sitter runt båset när man lägger valsedeln i kuvertet i vallokalen? Du vill ha ett sånt skynke runt löpbandet på gymmet?

Jag: Ja! Det finns väl ett namn för skynket? Det finns väl för fan en fackterm?

Fru: (Rycker på axlarna på ett sätt som jag faktiskt hade kunnat tolka som att hon inte bryr sig. Om jag hade varit en känslig person.) Säkert. Vad spelar det för roll?

Jag: Det spelar roll för att det borde finnas såna runt löpbanden på gymmet!

Fru: (Tittar liksom snett uppåt och sedan direkt snett uppåt åt andra hållet, och sedan direkt snett nedåt, på ett sätt som en känslig person faktiskt hade kunnat uppfatta som att hon himlar med ögonen) För att någon på löpbandet bredvid dig såg vad du tittade på i din telefon medan du promenerade nu igen?

Jag: Jag powerwalkar. Jag promenerar inte.

Fru: Och du tittade på Grey's Anatomy nu igen?

Jag: Och hon på bandet bredvid skrattade!

Fru: (Med en ton som en känslig person faktiskt hade kunnat uppfatta som att hon inuti sitt huvud avslutade meningen med "lilla gubben") Det var säkert inte åt dig. Lilla gub...eller jag menar "älskling".

Jag: Hon sneglade på min telefon, och sen sneglade hon på mig, och sen SKRATTADE hon! Jag SÅG henne!

Fru: Okej. Det kanske var lite åt dig då.

Jag: Det är väl ändå en privatsak vad man tittar på medan man tränar! Det måste väl för fan finnas någon nivå av personlig integritet!?

Fru: Grät du?

Jag: Jag svettades!

Fru: Svettades? Under ögonen? Hur länge hade du promenerat? Du var ju inte på gymmet jättelän...

Jag: JAG ÄR EN VARMBLODIG PERSON!

Fru: Du får ju ändå acceptera att man kanske skrattar lite om man ser någon som gråter till Grey's Anatomy på löpbande...

Jag; Jag. Svettades. Jag. Är. En. Varmblodig. Person.

Fru: (Den där grejen med ögonen igen som hade kunnat uppfattas som känsligt av en känslig jävla personjävel!) Jag vet inte vad skynket heter, älskling. Men jag tycker absolut också att det borde finnas runt löpbanden. För alla andras skull.

Jag: Det kan ha sett UT som att jag grät.

Fru: Är vi färdiga nu? Jag har saker att göra...

Jag: VARMBLODIG PERSON!!!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:07