Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Ensam är man mindre tillsammans

 |  Publicerad 2011-05-07 09:38  |  Lästid: < 1 minut

Som ni kanske märkte gick Café.se-sajten fullkomligt Thorsten Flinck på oss i förrgår och igår. Först började den bete sig jävligt irrationellt under bloggfikat i torsdags, på det där sättet som sajter gör när man inte har fördomar eller så men liksom ändå inte vill sitta bredvid dem på kollektivtrafiken. Under natten, efter att grannarna ringt polisen för att sajten spelat Bailando skithögt på stereon och vid ett tillfälle stått naken på balkongen med nunchakus i ena handen och en dunk renat i den andra och vrålat något om att den skulle ”knulla alla”, gick hela situationen fullständigt bananas.

Såvitt jag förstår slutade alltihop med att sajten bad IT-avdelningen dra åt helvete och tog tre stripteasedansöser och en hel jävla IKEA-kasse full med svart afghan och drog iväg på Estlands-kryssning. När den kom hem igen var den tydligen förlovad med Heather Locklear. Jävligt stökigt alltsammans.

Nu är sajten trots allt, som ni märker, tillfälligt tillbaka på jobbet. Café har anlitat någon form av expert som ska jobba med sajtens humör. Sajten har dessutom skrivit på ett kontrakt med Idols tävlingsledning om att den ska undergå behandling för sina missbrukstendenser. Vi hoppas att det ska ordna sig.

Men allt det här innebar ju så att säga att jag inte hade så värst mycket för mig igår, eftersom jag inte kunde blogga. Så jag gick ut och provade det här ”kvalitetstid” som alla pratar så mycket om.

Personligen tycker jag att det var gravt överskattat.

Vad hade ni för er?

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-05-07 09:50