Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Ett steg fram. Två steg bak.

Okej.

En bieffekt av mardrömsvaggningsmetoden kan eventuellt bli att jag nu eventuellt har skrämt upp mig själv så att jag inte kan sova. Jag har en rätt låg skrämseltröskel. När jag såg Göta Kanal första gången vaknade jag skrikande i flera veckor för att jag trodde att jag hade slagit runt med en kanot. Jag borde eventuellt ha funderat en smula över det innan jag började leta efter grejer på Netflix.

Annons

Så nu är jag vaken.

Jag har försökt förklara det här för min fru med att det faktiskt är en sorts vetenskaplig upptäckt. Min metod har helt enkelt haft oförutsedda positiva efterverkningar.  Lite som när man upptäckte penicillin.

Jag är inte säker på exakt vad min fru svarade. Men det lät ganska mycket som ”sweet! Då går jag och lägger mig!”.

Det här går inte exakt som jag hade planerat.

Och nu när jag tänker på det så borde jag ha kunnat genomföra hela metoden genom att titta på tv-shop tills jag började drömma om löpband istället.

Jävligt lätt att vara efterklok.

Dela (20)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar