Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Evolutionen av min vän E:s förmåga att jävlas med mig

1997: Min vän E och jag lär känna varandra. Min vän E frågar om han får låna min telefon och byter sedan menyspråk i den till finska. Vägrar berätta hur man ändrar tillbaka.

2003: Min vän E och jag åker på semester. Min vän E ber att få låna min telefon. Slår av den. Säger att han ”råkade slå av den” och ber om min pin-kod. Använder pin-koden för att ändra pin-kod. Slår av telefonen. Vägrar berätta ny pin-kod.

Annons

2007: Jag köper en laptop. Min vän E skärmdumpar mitt skrivbord, raderar alla ikoner, och lägger in skärmdumpen som bakgrundsbild. Står bredvid mig när jag lämnar in datorn på service med förklaringen ”den har hängt sig” utan att röra en min.

2009: Jag köper en Mac. Min vän E gör alla ikoner på skrivbordet jättejättejättesmå. Vägrar berätta hur man ändrar tillbaka.

2011: Det finns tydligen ett reglage i min Hyundai med vilket man kan höja bakgrundsbelysningen på instrumentpanelen så mycket att det blir fysiskt omöjligt att köra bilen i mörker utan solglasögon. Min vän E har hittat det reglaget. Jag har inte hittat det reglaget.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar