Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Falling down

 |  Publicerad 2013-12-20 12:52  |  Lästid: < 1 minut

Alltså. Jag hade satt fast vår son i bilstolen när han kom på att han hade glömt en teckning som han skulle ge till sin förskollärare. Alla som någon gång har haft en treochethalvtåring i en bilstol som har glömt en teckning till sin förskollärare vet att det är lättare att överklaga till regeringsrätten än att försöka resonera logiskt med den ungen. Och alla som har satt en treochetthalvtåring i en bilstol klockan åtta på morgonen vet att det gör man faktiskt inte om en gång till frivilligt.

Så jag körde runt till framsidan av huset och ringde min fru och bad henne kasta ner teckningen genom fönstret. Och det blåste en del så hon behövde någon form av kartong att lägga teckningen i så att den inte skulle blåsa iväg. Och jag köpte en flaska whisky igår. Och den låg i en kartong. Så min fru tog ut flaskan ur kartongen och la brevet i kartongen och kastade ut kartongen genom fönstret.

Så, ja. För att göra en lång historia kort så var det här ett ganska konstigt sätt att få kontakt med en av våra medelålders manliga grannar.

Men nu vet jag i alla att han är väldigt trevlig.

Ja. Efter att han fått klart för sig att ”fruntimret” inte ”slänger finsprit” genom fönstret, alltså.

För fram tills han hade fått det klart för sig var han rätt så arg.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-12-20 13:00