Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fler frågor. Nästan lika många svar.

 |  Publicerad 2014-08-16 20:48  |  Lästid: 2 minuter

Kommer du att samla ihop alla blogginlägg och publicera i bokformat?
Susanne 2.0

Jag har valt att istället samla ihop alla blogginlägg och publicera dem i bloggformat.

Tycker din fru att det är en bra eller en dålig sak att ‘Min vän N’ är lite större än ‘Min fru’ i ditt taggmoln??
Victoria

Jag vill inte avslöja mig själv som en meteorologn00b här, men vad är ett ”taggmoln”?

Blir inte West Wing lite väl ”bara-smarta-repliker-slängda-fram-och-tillbaka” redan efter säsong två? Är det värt att se vidare av någon annan anledning??
Karolina

Det resonemanget påminner mig lite om att en grej jag verkligen stör mig på med jazzband är när de inte spelar hårdrock.

Tänkte du svara på frågorna också? I så fall undrar jag om min gamla Halda kan funka som ankare på segelsemestern…
Svartlok

Jag vill inte lägga mig i, men vore inte ”seglingssemester” att föredra? Att bara åka på semester med ett segel verkar inte vara en aktivitet du behöver ett ankare för.

Vilken superhjälte hade du velat vara? Och vilken extra superkraft hade du velat ha?
Linda I

Wolverine, med extra superkraft att kunna behärska mitt temperament så att jag inte blir jättejättejättearg varje gång någon drar ”varför fick alla X-Men rivmärken efter att ha badat i Wolverines pool? Det var KLOR i vattnet!”-vitsen.

Tänker du komma till Dalarna, mer specifikt Borlänge/Falun, och signera dina böcker?
Ida H

Beror lite på hur lång tid jag har på mig.

Okej Backman, du bad om det. Skrivmaskinerna. Hur många? (Och inget fusk nu!)
Den mystiske signaturen C

En handfull. Eller några handfull, möjligen. Max sju eller eventuellt åtta händer.

Vill du komma till Linköping och rita ponnies?
Linda I

Inte just nu, för just nu äter jag glass. Men det verkar som att jag kanske kommer dit senare under hösten. Vet inte riktigt när, bara. Det kanske blir helt spontant. Jag är en oerhört, oerhört spontan person.

Glass, Häagen-Dazs eller Ben & Jerrys?
gurgelmaz

Ben och Jerry. De är trea och femma på min lista över personer som betyder mest för mig i livet. Min dotter brukade ligga trea men hon tappade en placering i förmiddags när hon välte ut min New York Super Fudge Chunk.

1. Är det ett medvetet val att inte längre skriva om dina fantastiska förätar-recept? 2. Bokhandeln har slutat sälja färgband och jag har just köpt en vacker liten skrivmaskin. Var kan jag hitta band?
Elin

1. Jag skrev ner alla recept jag hade. Jag har inte fler. Jag är ingen MASKIN, faktiskt. 2. Bröderna Dahlboms Kontorsmaskiner AB i Hägersten, eller eBay.

Vad är bättre internet och hur hittar jag dit?
Denise

http://www.catsthatlooklikehitler.com/cgi-bin/seigbest.pl

Jag funderar på att låta dig rita i mina böcker men känner att jag behöver förbereda mitt besök. Kan du berätta lite om de olika motiven? Saab och glass förstår jag men vad är en Wors? Varför ponnies?
Pjotr

En wors är en wors. Ponnies är bättre än hästar för hästarna tar för stor plats.

Hur länge har Skåne varit Svenskt? Har alla skåningar skorrande R? Är man en bakåtsträvare om man gillar skrivmaskiner? Hur äckligt är spättekaka, vad innehåller en sådan? Är det sådana här frågor du svarar på?
Spixa

Skåne är inte svenskt. Sverige är skånskt. På övriga frågor är svaren: Nej. Nej. LMGTFY. Tydligen.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-08-16 20:52