Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Folk som säger att bilder säger mer än 1000 ord använder fel sorts ord…

M-e-n det har ju nu de senaste månaderna ändå blivit en ganska ansenlig hög kommentarer på den här bloggen om det här med min himla bylinebild. Ni ser den alltså här till höger. Den togs för ett och ett halvt år sedan eller så i hallen i vår gamla lägenhet och är svartvit för att Café-redaktionen tyckte att jag var ”för glansig i ansiktet” i färg. Det har fällts många värdeomdömen om den här bilden, jag är högst medveten om det. Senast idag tyckte till exempel signaturen ”Cas” att jag ser ut som ”ett mug shot på en rysk torped”. (Tack för det Cas, men känn dig inte blyg för att säga hur du egentligen känner.)

Annons

Så hur som helst: Några läsare följer mig ju nu även på Twitter (@Backmanland, för er som har för mycket fritid) och har då lagt märke till att jag har en annan bild där. Som är i färg och allting liksom. Och dessutom är tagen nu i våras.

Jag tänker inte ljuga för er, jag gillar den här svartvita. Jag tycker att den ger mig karaktär. Visst, ni gillade den inte alls först, tyckte kanske rentav att den var störig, men sen växte den på er. Och jag tycker att det är rättvist, eftersom det är så alla mina relationer fungerar. Den här bilden visar vem jag egentligen är, så känner jag. Jag är störig och svartvit och lite glansig i ansiktet men sen så växer jag på en.

Men eftersom det här nu är en blogg som hyllar läsarinteraktivitet till den grad att kommentarsfältet till stora delar helt har slutat ha med mig att göra så känns det väl rimligt att vi ändå röstar om det.

Okej?

Okej.

Vilken av de här tycker ni att jag ska ha som bylinebild på bloggen?

Alternativ A:

Alternativ B:

Skriv ”A” eller ”B” i kommentarsfältet, så möts vi här och utvärderar ikväll.

Dela (12)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar