Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Fool me once, shame on you.

Ja.

Ja.

JA!

Det funkade med ”tonfisksallad”. Och det kan väl eventuellt ha funkat ganska bra med ”lax och mangosalsa” också. Och jo, det hade väl kanske möjligtvis orimligt stor framgång när det gällde ”spenat” också. Och…ja. ”Vegetarisk”. Det funkade med ”vegetarisk” också.

Annons

Jag erkänner det. Fredrik Backman gömmer sig inte i nederlagets stund, det gör han fan inte.

Men att min fru går runt nu och berättar för folk att ”man kan få Fredrik att äta ALL mat som han säger är äcklig bara genom att säga ‘-tacos’ direkt efter”, det är fan inte okej.

Jag är för helvete nästan helt och hållet säker på att det finns mat som är äcklig och som jag inte kommer äta även om…ni vet. Jag kan inte säga något såhär nu på rak arm men det finns. Och jag vill att ni slutar lyssna på hennes skit om att det även funkar när jag ”inte vill åka och titta på ny matta” för det var EN jävla gång som jag gick på att det fanns en ”Ikea-taco”.

Okej det var två gånger. Men hon kan vara extremt övertygande och använda svåra ord och göra mig förvirrad och hålla på.

WELL HERE AND NOW THE LIES STOP, som General Hummel hade sagt om han inte hade fått en Ikea-taco som han uttryckligen var l-o-v-a-d.

Det här är värre än när min fru använde ”med ost”-argumentationen i början av vårt äktenskap.

Jag tillbringade 18 månader av mitt liv i tron om att jag tyckte om blomkål.

Dela (186)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar