Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Förklaringar och efterklaringar

 |  Publicerad 2013-05-20 18:42  |  Lästid: < 1 minut

Jag är lite sen in till bloggen idag, vilket eventuellt har framgått genom att jag inte varit här. Jag har nämligen, som framgick av blogginlägget igår, istället ägnat min tid åt att skriva mitt namn i tusen pocketböcker i ett hörn av ett lager strax norr om egentligen ingenstans. Det tog en stund. Och sen tog det en stund att köra hem. Och det hade väl visserligen inte varit en så värst tidsödande aktivitet (för att vara helt ärlig kom jag hem för flera timmar sen) om det inte hade varit för att min fru ringde medan jag satt i bilkö. Och jag förklarade att det nog skulle ta ganska lång tid innan jag kom hem eftersom det var sjukt mycket trafik där jag var.

Och sen kom jag hem. Och så skulle min fru ta bilen. Och sen ringde hon och undrade varför det var ketchup på hela blinkersspaken.

Och då försökte jag säga att det var blod.

Vi har kommit till den punkten i vårt förhållande nu där det hade varit enklare att förklara.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar