Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Förlorar i längden

Angående diskussionen om hur man mäter ett kontor, som vi hade för några inlägg sedan, så vill jag bara tillföra det här till argumenten mot er som påstår att allt blir bättre om man bara försöker FÖRKLARA för varandra hur två rum som har samma golvyta kan ha helt olika vägglängd. (Det går inte att förklara eftersom det är HÄXKONST och det vet ni!)

Annons

Det här är två jättetrevliga och rationella och på alla sätt sunt förnuftiga läsare. Jonas och Lovisa. De är sympatiska och har säkert familjer som älskar dem och är säkert såna där kompisar som alltid ställer upp när man ska flytta och är bra lyssnare och aldrig skulle komma på tanken att titta i förväg på Modern Family och sen försöka fejka överraskning när de ska se det igen med dig. Fina personer. Goda individer. Och titta vad allt det här räknandet gör med dem. Osams, oense, börjar använda kraftuttryck, en av dem ställer retoriska frågor. Det är så här krig börjar.

Det är därför jag sysslar med bokstäver.

Matematik dividerar människor.

Skrmavbild 2015-02-12 kl. 21.57.50 Skrmavbild 2015-02-12 kl. 21.58.00

 

Dela (74)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar