Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fråga inte för vem klockan klämtar. Den klämtar för min vän N.

 |  Publicerad 2011-11-01 22:34  |  Lästid: 2 minuter

Nå.

Jag ska var ärlig mot er. Jag har inte bara suttit i möten idag.

Jag har gjort viktiga saker också.

Ni kanske minns att min vän och kontorskollega N hyser en, skavisäga, viss aversion mot armbandsur med kronografen igång. Och ni kanske möjligen då även minns att jag för flera veckor sedan (på geniale läsaren Werns förslag) bad er läsare att mejla mig er allra bästa armbandsur-med-kronografen-igång-bild.

Och det minns ni förstås att en hel drös av er gjorde. Men att jag sedan stötte på vissa tekniska svårigheter i själva utskriften av dem.

Och. Ja. Efter det har ju helt uppriktigt inte min vän N varit på kontoret särskilt mycket. (När jag pratade med honom i telefon igår och frågade var han varit svarade han helt kort att han "tagit lite semester från allt jobbigt", han preciserade aldrig exakt vad "allt jobbigt" bestod av och jag har lärt mig att min självkänsla mår bäst av att inte ställa för mycket frågor då heller.)

Men IMORGON kommer min vän N till kontoret!

Och så här ser hans skrivbord ut just nu:

Micke, Christian, Elin, Peter, Mikael, Andreas, Sebastian, Olof, Caroline, Erik, Kenneth, Erik, Lasse, Johan, Bettan, Kristian, Jonas, Adriana, Johanna, Jonas, Ulrik, Wahid, Marcus, Frank, Pär, Conny, Anna och alla ni andra som skickade in bilder:

Om ni inte har hört av mig innan lunch imorgon vill jag att ni underrättar myndigheterna.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:09