Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Gå ner. Ge upp.

 |  Publicerad 2013-06-25 21:16  |  Lästid: < 1 minut

Min fru vaknar av att jag rotar i frysen. Hon ropar och frågar vad jag gör. Jag svarar att jag gör ingenting. Hon somnar om. Vaknar en kvart senare av att jag rotar i frysen. Hon ropar och frågar vad jag gör. Jag svarar att jag gör INGENTING säger jag ju. Hon kommer ut i köket, kisar mot mig, kisar mot frysen, och frågar mycket misstänksamt exakt vad fan jag håller på med. Jag tittar länge på henne. Hon tittar länge på mig. Och jag suckar och erkänner att jag ska ta lite is bara, eftersom jag brukar sitta ensam i köket på nätterna och smygdricka sprit.

Vi har kommit till punkten i vår relation nu när den förklaringen bär med sig färre negativa konsekvenser för mig än att bara vara ärlig och säga att jag letar efter kakor.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-06-25 21:17