Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Game on

 |  Publicerad 2015-02-01 23:05  |  Lästid: < 1 minut

Så jag har köpt en boll till. En amerikansk fotboll. Helt vanliga sorten. Min fru, gud välsigne det lilla livet, begriper ju över huvud taget ingenting om idrott så hon börjar omedelbart kräva svar på den fullständigt vettlösa frågan ”vad ska du ha den till?”.

Vad jag ska ha den till?

Det är en amerikansk fotboll.

Man använder den för att spela amerikansk fotboll med.

Vad TROR hon att jag tänker ha den till?

Jag tänker ha den till det som alla normala normala vuxna män har amerikanska fotbollar till. Jag tänker hålla den i händerna och gå runt runt runt i lägenheten och prata högt om saker som är viktiga för mig och som resten av min familj skiter i.

Och sen kommer jag äta glass. Och när mina händer har stelnat lite för att skeden blir kall kommer jag eventuellt låtsaskasta bollen mot en vas och så att säga mer råka kasta bollen på en vas.

Min fru säger nu att jag inte är redo för det här ansvaret och att jag bara får behålla bollen om jag lovar att bara leka med den utomhus.

Hon begriper som sagt INGENTING om idrott.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2015-02-01 23:08