Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

God förmiddag

Jo. Jag vabbar ju idag också. Eller, ja, ni vet. En sorts vab, i alla fall. Förskolepersonalen lyssnade inte ens färdigt när jag ringde idag. Jag kom till ”sjuk” och då sa de ”OKEJ!!!” och la på luren. Det känns som att vi har strömlinjeformat vår kommunikation där, måste jag säga.

Annons

Nu ska jag i alla fall ägna vad jag misstänker kan bli en ganska rejäl stund åt att förklara för min son vad ”sjölejon” är för något. Han hade, milt uttryckt, förväntningar på det djuret som i-n-t-e riktigt infriades av verkligheten. Så kan man ju säga.

Men för er som hittat hit idag också går det förstås bra att till exempel använda kommentarsfältet åt att till exempel diskutera min nya bylinebild här ovanför så länge.

Det är webbavdelningens påhitt. Några av er kommenterade den förstås redan igår. Så jag tänker mig att det kan vara skönt för oss alla att få hela grejen ur vårt system nu med en gång. Avsluta följande påstående:

Fredrik ser ut som…

Dela (20)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar