Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Going places

Jo, jag har eventuellt glömt att nämna att bloggen åker på semester imorgon. Det kan möjligen anses som tankspritt att ni inte får veta det förrän nu men då är ni ändå bara strax efter personalen på vår sons förskola, som jag skulle berätta det för förrförra veckan och liksom glömde sen. Min fru hävdar att om inte hennes pappa berättat det när han hämtade vår son på förskolan idag så hade personalen fått veta det genom att jag råkade somna på mobilen med knapplåset av och fumla fram förskolans nummer vid lunchtid runt onsdag-torsdag nästa vecka. Som förra gången vi var på semester. Jag hävdar att det i så fall hade räknats. En frånvaroanmälan är en frånvaroanmälan.

Annons

Hur som helst. Vi åker alltså iväg en stund. Min fru ska läsa böcker. Vår son ska bada. Jag ska dricka citronläsk och ha shorts.

Bloggen uppdateras förstås ändå, men enligt sedvanlig kutym när den är på semester eventuellt med två eller tre Estrella Damms fördröjning.

Dela (1)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar