Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Going places

Ja, jag ska som jag har ältat till förbannelse här alltså flyga fram och tillbaka till Skåne idag. Jag gillar inte att flyga, men det är det förstås ingen i min familj som bryr sig om. Barnen eftersom de skiter i mina känslor och min fru för att hon har hittat det här: http://supermamman.tumblr.com/

Annons

Egentligen hittade hon det inte. Det var jag som VISADE det för henne imorse när JAG hade hittat det. (Jag hittade det visserligen inte heller, jag såg att en som äter grejer på tv twittrade om det imorse men nu håller vi oss till historian här!). Hur som helst börjar jag ångra det nu för jag hör att min fru skrattar från vardagsrummet och det låter sådär som det lät när hon skrattade åt mina skämt i början av vårt förhållande. (En väldigt kort början.)

Jag ska i alla fall flyga. Och jag säger inte att jag blir lite melodramatisk när jag ska flyga men om jag aldrig mer kommer tillbaka så har ni i alla fall något annat att ägna er lördag åt nu än den här bloggen.

Min fru pratade i telefon med en kompis för en stund sedan och skulle förklara att det var en rolig blogg, och sen sa kompisen i telefonen någonting som jag inte hörde, och då sa min fru ”nejnejnej, jag menar alltså roligt på RIKTIGT!”.

Jag åker nu.

DSC_068927

Dela (1)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar