Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Going places

 |  Publicerad 2013-09-21 09:38  |  Lästid: < 1 minut

Ja, jag ska som jag har ältat till förbannelse här alltså flyga fram och tillbaka till Skåne idag. Jag gillar inte att flyga, men det är det förstås ingen i min familj som bryr sig om. Barnen eftersom de skiter i mina känslor och min fru för att hon har hittat det här: http://supermamman.tumblr.com/

Egentligen hittade hon det inte. Det var jag som VISADE det för henne imorse när JAG hade hittat det. (Jag hittade det visserligen inte heller, jag såg att en som äter grejer på tv twittrade om det imorse men nu håller vi oss till historian här!). Hur som helst börjar jag ångra det nu för jag hör att min fru skrattar från vardagsrummet och det låter sådär som det lät när hon skrattade åt mina skämt i början av vårt förhållande. (En väldigt kort början.)

Jag ska i alla fall flyga. Och jag säger inte att jag blir lite melodramatisk när jag ska flyga men om jag aldrig mer kommer tillbaka så har ni i alla fall något annat att ägna er lördag åt nu än den här bloggen.

Min fru pratade i telefon med en kompis för en stund sedan och skulle förklara att det var en rolig blogg, och sen sa kompisen i telefonen någonting som jag inte hörde, och då sa min fru ”nejnejnej, jag menar alltså roligt på RIKTIGT!”.

Jag åker nu.

DSC_068927
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-09-21 09:39