Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

”Gränsbevakarna: Australien” hade förstått exakt vad jag menar!!!

Publicerad 2013-04-18 17:35  | Lästid: 2 minuter |

Min fru köpte naturgodis idag. Och jag älskar naturgodis. Så hon gömde det.

Hon SÄGER att hon inte gömde det.

Men det låg längst in lådan.

Hon säger att det inte räknas som att gömma någonting att lägga det längst in i en låda, men vad för slags människa lägger GODIS längst IN i en låda? Va? Det är fan vad som inom juridiken kallas ”uppsåt”, det är vad det är.

Det var en ren slump att jag hittade det, faktiskt. Eftersom jag precis när jag, som lite normala människor gör när man letar efter något, öppnat lådan halvvägs och kikat in utan att se något godis halkade på en modelleraklump och råkade dra ut lådan hela vägen.

Längst in. Herregud. Om alla började leta längst in varenda gång vi letade efter något hade vi för fan aldrig kunnat bygga en civilisation där man gömmer mobiltelefonen i skon när man ska bada på stranden.

Min fru kan härja om att ”Fredrik använder lådor litegrann som mänskligheten använder sin hjänkapacitet: Han uttnytjar ungefär 6%” hur mycket hon vill.

Om det finns godis i den här lägenheten som jag inte ser då är det gömt.

Dela på Facebook
Tweeta