Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Guilt by association

Ni vet de där mer eller mindre verklighetsutmanade historierna man får höra på middagar då och då om hur det amerikanska rättssystemets invecklade nät av överklagningsinstanser och lokala prejudikat resulterat i att en mikrovågsugnstillverkare fått betala miljoner till en kvinna som försökt torka sin katt i deras produkt, och hur ett husbilsföretag förlorat den juridiska kampen mot mannen som låg och drack öl i sovdelen när hans husbil fickparkerade i entrén till en 7-Eleven eftersom husbilsföretaget underlåtit att i instruktionsboken tydligt förklara att ”cruise control” inte är samma sak som ”autopilot”?

Annons

Visst. Det fanns en tid när jag också skrattade rått och avfärdade detta som ”dumheter” och ”skrönor”.

Men idag hittade vår treårige son saltförpackningen och innan jag upptäckte honom hade han hällt salt över exakt hela soffan och drygt hälften av mattan i vardagsrummet. Med flit.

Sen kom min fru ut från sovrummet. Och det tog exakt 10 sekunder innan diskussionen helt och hållet handlade om varför jag äter popcorn i vardagsrummet.

Det här är fan sista gången hon får titta på Suits innan hon går och lägger sig.

Dela (9)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar