Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Hälsan tiger still och maten tystar mun så rent tekniskt gick det här på ett ut

 |  Publicerad 2015-01-26 22:58  |  Lästid: < 1 minut

Jag säger bara att det är viktigt för kroppen att vara i balans.

Jag drack en jättejättejättenyttig juice imorse. Min läkare har sagt att det är bra för mig. Så min fru gjorde den till mig. I en maskin. Det var morot och avokado och allt möjligt i den som jag normalt aldrig skulle konsumera frivilligt om inte orden ”kaka” eller ”dip” följde direkt efter. Det var exceptionellt nyttigt. Det var så nyttigt att jag blev en ny människa. Och jag tyckte inte speciellt mycket om den nya människan. Jag är inte jättebra på att hantera förändringar. Så när jag åkte till kontoret stannade jag på Burger King och åt några chili cheese.

Det var för balansens skull. Man måste lyssna på sin kropp. Min kropp sa till mig att den inte kan hantera sådär mycket juice utan e-ämnen.

Så jag löste det. Det var som en sån där Detox fast mer som en Etox.

Balans.

Jag har övat på den här förklaringen hela dagen så vem som helst får gärna komma med förslag på förbättringar för min läkare och min fru känner varandra och min fru har bilen just nu och jag är rätt säker på att den luktar frityr.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar