Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Hon har ju en poäng där. Det har hon ju.

Jag: Mina läsare tycker att du ska starta en blogg.

Min fru: Va?

Jag: Jamen du vet, först var det det där när jag tog sovmorgon en söndag och du hann måla om hela jävla lägenheten under tiden. Och nu var det det där när du hann sälja sängen i gästrummet medan jag typ gjorde kaffe. Det var en läsare som föreslog att du borde starta en blogg för att lära ut hur du kan vara så sjukt tidseffektiv.

Annons

(Tystnad)

Min fru: (En aning skeptiskt) Hur jag kan vara så…tidseffektiv?

Jag: Ja.

Min fru: Tja…till att börja med har jag ingen blogg.

(Lite längre tystnad)

Min fru: Fler frågor?

Dela (117)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar