Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

I will break you

Publicerad 2015-02-12 21:50  | Lästid: 2 minuter |

Den här bloggen har, vilket tydligen högst sannolikt uppmärksammades av i stort sett ingen alls eftersom min fru påstår att folk faktiskt har bättre saker för sig, inte uppdaterats på två dagar eller så. Det är inte mitt fel, utan beror på att jag spillde yoghurt i min dator. Eller, ja, det är väl möjligen lite mitt fel då, om vi ska vara helt exakta, eftersom det var jag som spillde yoghurten i datorn. Och om vi nu ska vara helt, helt, HELT exakta så tappade jag egentligen själva datorn i en ganska stor skål yoghurt. Så det var mer som att jag spillde dator i min yoghurt än tvärtom. Jag kan inte säga att det var min simultankapacitets finaste stund, men jag skulle till mitt försvar försöka hindra min dotter från att hälla sin yoghurt i min dator.

Ironin är noterad.

Hur som helst så kom jag på att jag skulle pröva det där med att torka ut datorn genom att använda ris, eftersom jag fick veta av folk på internet att det var så jag borde ha gjort med min förra dator när jag spillde öl i den, istället för att bara göra ingenting och hoppas på det bästa. (Det slutade med att jag fick köpa en ny dator. Och inga nya öl. Vilket verkligen på alla sätt var så långt ifrån det bästa man kunde ha hoppats på.) Och, nej, jag läste inte instruktionerna som internetfolket gav mig jättenoga. Förmågan att tillgodogöra sig information är inte min superkraft. Jag vill till mitt försvar påpeka att det hade varit en sjukt tråkig superkraft att ha. Men hur som helst. Det där med ris funkar inte med yoghurt.

Det är väl det vi har lärt oss av det här.

Eller det funkade i och för sig kanske, för datorn funkar lite. Men det är ris i den nu. Och yoghurt.

Och jag känner att jag vid det här laget lika gärna kan börja dricka öl igen.

Dela på Facebook
Tweeta