Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Ibland frågar folk varför man behöver ett bokförlag nuförtiden när man lika gärna kan publicera sina böcker direkt på internet men då är svaret faktiskt på rak arm att internet nästan aldrig ger dig kladdkaka

Jag sitter på bokförlaget och signerar böcker idag. Man gör det när man släpper böcker, tydligen. Förlaget och jag har talats vid ett par gånger i telefon i veckan, och min redaktör har med den där sortens tveksamhet i rösten som min farmor hade när min fru och jag skulle hem till henne på middag för första gången och jag precis hade berättat att min fru var vegetarian, flera gånger förklarat att de ”normalt brukar sätta fram någon form av snacks…eller så…” till författare som kommer förbi.

Annons

Han frågade om jag hade några favoriter. Jag sa att jag var öppen för förslag.

Man kan säga att han tog det säkra före det osäkra.

Detta är den sista kända bilden på kladdkakan till vänster. Signalementet på förövaren gör gällande att han har ett skånskt utseende och är klädd i Big Mac-sås.

Dela (14)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar