Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Imagination rules the world

Jag säger inte att jag inte älskar att ha barn.

Men det skulle ha kommit upp lite fler blogginlägg här under dagen. Och det var meningen att jag skulle svara på en hel del mejl och eventuellt skriva något som någon kanske eller kanske inte skulle ha kunnat tänka sig att betala mig för. Men tyvärr sattes allt detta på stand by eftersom min dator sedan strax efter tre i eftermiddags befunnit sig i ett rymdfängelse vaktat av livsfarliga vajar i garderoben i hallen. Vajar är en muterad mix av vargar och hajar som tydligen blir exceptionellt aggressiva när någon försöker frita en laptop ur deras rymdfängelse. Det har även figurerat väckfiskar och sakar. Deras exakta arbetsuppgifter är oklara men flera av dem förefaller ha varit beväpnade.

Annons

Sedan klockan tre i eftermiddags.

Och sen åt vajarna mackor i rymdfängelset och spillde sylt och banan på tangentbordet på fången.

Jag säger alltså inte att jag inte älskar att ha barn.

Jag tror i alla fall inte att jag säger att jag inte älskar att ha barn.

Dela (35)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar