Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

In sickness and in health

Jag är sjuk. Man får faktiskt bli lite gnällig när man är sjuk. Det är ett privilegium man har förtjänat efter att ha tillbringat hela natten på badrumsgolvet med golvvärme som bara fungerar fläckvis. Det var ett förbaskat Twister-parti med mig själv för att hålla sig varm därinne runt fyratiden imorse, det är allt jag säger. Jag har rätt att gnälla lite. Jag är faktiskt sjuk. Jättejättesjuk.

Annons

Så det är faktiskt inte okej att min fru står här och skakar på huvudet och kallar mig ”patetisk”.

Det är fullständigt empatilöst att kalla en så här sjuk människa för patetisk.

Det enda jag bad om var juice, en sval handduk och att hon skulle ringa Netflix och fråga varför de inte har en egen kategori som heter ”filmer Kevin Costner är med i” så man slipper hålla på och leta efter varje enskild titel.

Dela (41)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar