Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

In the sick of it

Ja. Jag skulle ju ägna dagen idag åt att åka in till kontoret för att ställa min vän N till svars för dagen igår.

Tyvärr är dock dagen idag inställd på grund av sjukdom.

Och inte, som brukligt är, min sons sjukdom. Utan min egen. Jag tänkte först att det kunde kallas ”Fab” istället för ”Vab”, eftersom det är Fredrik som är sjuk. Fast jag uttalar det inte ”Fabb” som man uttalar ”Vabb” utan ”Fäääb” som man uttalar ”fabulous” när man pratar om till exempel en hatt. Men sen nös jag och det kom rätt mycket slem och det kändes inte så fab hur man än uttalar det. Och sen insåg jag att ”Vab” trots allt står för ”vård av barn” i den ordningen vilket i så fall skulle innebära att det här borde kallas ”Vaf” och inte ”Fab”. Och bortsett från att jag tror att ”waffe” betyder ”vapen” på tyska kände jag inte att jag hade speciellt mycket att hämta där.

Annons

Så nu tänker jag hur som helst äta Alvedon och sitta i sängen och jobba lite med min nästa bok. Eftersom jag tänker att när den är färdig så kan jag marknadsföra den med att den ”till stora delar är sjukskriven”.

Jag är inte jättebra på att vara ensam.

Dela (42)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar