Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Inlaws and outlaws

 |  Publicerad 2013-04-18 21:00  |  Lästid: < 1 minut

Min frus svärföräldrar är här på besök. Och det är förstås bra på många sätt, det är inte det, vår son är ju jätteglad över att få träffa sin farmor och farfar och deras presenter (inte nödvändigtvis i den ordningen) och farsan har lovat att laga vår tvättmaskin och hjälpa mig att åka med garderoben till tippen och sådär. Och det är ju toppen, allting. Verkligen.

Men just nu sitter min fru och min mamma i vardagsrummet och pratar. Och jag hör mitt namn nämnas. Och sedan hör jag hur min mamma suckar avgrundsjupt och säger ”ja, det är nog mitt fel, det är jag som har förstört honom”.

Jag vet inte exakt vad de pratar om.

Men jag är rätt säker på att inget bra kan komma av det här.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar