Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Inlaws and outlaws

Min frus svärföräldrar är här på besök. Och det är förstås bra på många sätt, det är inte det, vår son är ju jätteglad över att få träffa sin farmor och farfar och deras presenter (inte nödvändigtvis i den ordningen) och farsan har lovat att laga vår tvättmaskin och hjälpa mig att åka med garderoben till tippen och sådär. Och det är ju toppen, allting. Verkligen.

Annons

Men just nu sitter min fru och min mamma i vardagsrummet och pratar. Och jag hör mitt namn nämnas. Och sedan hör jag hur min mamma suckar avgrundsjupt och säger ”ja, det är nog mitt fel, det är jag som har förstört honom”.

Jag vet inte exakt vad de pratar om.

Men jag är rätt säker på att inget bra kan komma av det här.

Dela (43)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar