Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Inte för att det är viktigt men bara för PROTOKOLLETS skull

Innan jag körde till Helsingborg igår morse fick jag i uppdrag av min son, som var förkyld, att skjutsa förskolekatten till förskolan. Eftersom förskolekatten var förkyld och därmed inte kunde förväntas stanna hemma.

Annons

Så jag gjorde det.

Jag körde raka vägen till förskolan. Och sedan körde jag till Helsingborg.

Det var så det gick till.

Det finns eventuellt medlemmar av min närmaste familj som kommer hävda att jag ringde från bilen och frågade om hon visste var förskolan hade köpt förskolekatten eftersom det hade hänt en grej när förskolekatten fastnade när jag skulle stänga bakluckan och att jag nu eventuellt behövde ”en ersättare”.

Det är inte sant. Jag vill bara å det starkaste poängtera det.

Jag sa ”reserv”.

Dela (29)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar